Trening zone

znati što možeš, znati kako možeš

GoMax je metoda treninga koja vodi do stanja zone, do powerness stanja. Sklad unutarnje i vanjske snage donosi dobrobiti u svim aspektima života, kako na sportskom planu tako i u svakodnevnim obvezama i zadacima..

Što je GoMax program treninga?

GoMax je integralni pristup treningu na kojem se ostvarenjem trenažnih ciljeva postiže maksimalni utjecaj na mentalnu snagu pojedinca. Cilj je svakom treningu pristupiti s maksimalnom pažnjom i predanjem kako bi se nadišao prethodni trening. Svaki trening treba biti jači i bolji od prethodnog. Valorizacija uspjeha treninga bazira se na raznim varijablama treninga koje su mjerljive i usporedive na tjedno, mjesečnoj ili dužoj vremenskoj osnovi.
Stalnim pomicanjem granica treninga razvija se i unutarnja snaga koja nam pomaže i u ostalim aspektima života.

Kako se pomiču granice treninga?

Nadmašiti sebe, to je smisao treninga, nadići svoju granicu i postaviti novu. U tom razvoju fizičke snage raste i unutarnja snaga, napose volja, volja pokreće duh, a pozitivan učinak treninga odražava se na sve u životu. Duh shvaća da može pobijediti tijelo, savladati prepreku, da ne postoji nemoguće, da ide naprijed.
Napunjene baterije rađaju snagu volje i karaktera za ostala polja u životu, za život pun snage, powerliving. Taj osjećaj, to iskustvo pobjede nad željezom, i povratno stanje u duhu rađa zonu.

Što se postiže time?

Ravnoteža, stanje zone, powerness, jest usklađenost vanjske i unutarnje snage, snažnost u životu, kada doista znamo što možemo, a prije svega ćemo znati kako to možemo i kako primijeniti stanje ravnoteže kroz sve životne okolnosti.

trening-zone

Powerness je stanje zone ispoljeno kao snaga na svim razinama čovjekovog života. Trening s utezima stoga postaje trening za snagu življenja. Kao takav trening neće obuhvaćati samo fizičku aktivnost nego kombinaciju s unutarnjim radom i otkrivanju osobnih potencijala.

Kako se trenira powerness?

Powerness kao način treninga kojemu je cilj usklađenost tjelesne i mentalne snage bazira se prvenstveno na radu s utezima u teretani. No, to stanje moguće je postići i drugim tjelesnim aktivnostima. Na ovim stranicama naglasak će biti na teretanskim aktivnostima . GoMax je metoda treninga koja vodi do stanja zone, do powerness stanja. Sklad unutarnje i vanjske snage donosi dobrobiti u svim aspektima života, kako na sportskom planu tako i u svakodnevnim obvezama i zadacima.